Nieuwsbrief

              Stichting TIS        theatertis@gmx.com

Wolvega,  maart 2019     Nieuwsbrief nummer 1

Met het maken en verspreiden van deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte brengen en houden van  TIS,  en speciaal het Thuistheater festival op:

Datum: 12 oktober 2019 van half acht tot half tien ‘s avonds.

Plaats van handeling is de Eikenlaan / Lindenlaan in Wolvega.  Waarbij beide straten worden omgetoverd tot een Theater-straat . 

In een aantal (8) particuliere woningen zijn optredens te bewonderen van dorp/gemeentebewoners . Jong en oud, alle leeftijden.  Het hooggeëerd publiek wordt uitgenodigd, tegen een entreeprijs, een kijkje te nemen in, om en langs deze woningen.

Er is voor elk wat wils: beeldende kunst, muziek, dans, toneel, fotografie, nieuwe media, al dan niet gecombineerd in allerlei vormen en combinaties.

Elk optreden duurt plm. 10 minuten waarna de weg vervolgd kan worden naar een nieuwe beleving. Onderweg wachten er versnaperingen tegen een kleine vergoeding.

Een klein tipje van de sluier om u nieuwsgierig te maken…

Zee(meer)minnen op het droge,  “dat kan toch niet” hoor ik u zeggen, bij TIS wordt de fantasie werkelijkheid voor 10 minuten.

Levende foto’s  en korte scenes om deze kracht bij te zetten, of wat te denken van een aubade op maat!!! Persoonlijk  toegezongen worden door “ niet- zangers“.

Achter elk masker is altijd een ander masker… of is dit wat het is???

Nieuwsgierig?????

Iedere maand komt er een nieuwsbrief uit over de voortgang van dit festival en de meewerkende artiesten.

Wilt U de nieuwsbrief  liever digitaal ontvangen dan kunt u uw mailadres achterlaten op bovenstaand mailadres.  

Namens TIS , 

 Josephina, René, Wies, Anne en IJtje

‘HOORT ZEGT HET VOORT’